Cambra de Palam

Not韈ies

22/02/2018

La Cambra de Comer莽 de Palam贸s participa al V Sal贸 de la Formaci贸, l鈥橭cupaci贸 i l鈥橢mpresa

La Cambra de Comerç de Palamós participa en el V Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa al municipi de la Bisbal  d’Empordà, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà,  els dies 1 i 2 de març de 2018.

Estarem presents en l’estand de la Cambra on trobareu l’oferta formativa i ocupacional que oferim.

El Saló és un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empreses. Pretén dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empreses, persones candidates i institucions. 

L’ESPAI D’ENTREVISTES:

Què és?

És un espai on es troben empreses amb vacants i persones que busquen feina per realitzar un primer contacte; un espai organitzat i distès per realitzar entrevistes de selecció de curta durada. L’espai compta amb un equip de tècnics de suport que organitza les entrevistes i fa el filtratge de candidats, amb l’objectiu que arribin a l’entrevista només aquelles persones que reuneixen els requisits marcats per cada empresa.

Qui pot participar-hi?

Qualsevol empresa amb necessitat de personal per cobrir vacants. Aquestes vacants poden ser d’incorporació immediata o per temporada. En aquestes sessions hi participen els responsables de realitzar les seleccions de les empreses. 

Antecedents

Durant el saló del 2016, en aquest espai es van entrevistar un total 818 persones candidates. Aquest esdeveniment ha donat bons resultats d’inserció. És important destacar que un dels aspectes més valorats per les empreses és la possibilitat de conèixer un gran nombre de candidats en un espai breu de temps.

Quins avantatges té?

1.      Poder reclutar i valorar un elevat número de candidats.

2.      Concentrar les entrevistes en un espai neutre.

3.      Estalviar temps a l’hora de cercar candidats concentrant entrevistes en poc temps.

4.      Participació en un esdeveniment d’importància comarcal.

5.      Disposar d’assessorament professional.

6.      Obtenir publicitat de l’empresa.

Estem preparant el programa d’aquest any, si voleu consultar l’edició anterior per fer-vos una idea del Saló, trobareu el programa aquí

Si esteu interessats en participar-hi us heu d’inscriure aquí

Gràcies

 

 

 

             

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Av脙颅s legal